Wanneer reserveren

Als er nog plaats is op de school en in de accommodatie van uw keuze, kunt u in principe tot 1 week voor vertrek nog reserveren. Wij raden u echter aan minimaal twee maanden voor vertrek te boeken, dan kan Lexton meer voor u doen. Dit is vooral van toepassing als u specifieke voorkeuren heeft met betrekking tot de huisvesting of als u in de drukke zomermaanden juli en augustus een taalcursus wilt volgen. De normale administratiekosten bedragen 25 Euro. Boekt u binnen 4 weken voor vertrek, dan komen hier 25 Euro extra spoedadministratiekosten bovenop. Deze laatste kosten kunt u dus makkelijk besparen door op tijd te reserveren.

Hoe reserveren

Als u uw besluit heeft genomen, maakt u de boeking definitief door het inschrijfformulier op onze internetsite in te vullen en door te sturen. Ook kunt u dit formulier uit onze prijsbijlage halen en volledig ingevuld aan ons  retourneren per post of per fax. Zodra het inschrijfformulier in ons bezit is, reserveren wij de diverse onderdelen bij de school, rekening houdend met uw eventuele voorkeuren en wensen. Op het moment dat de school uw boeking bevestigt, kunnen ook de reis en verzekeringen worden geregeld. Vervolgens sturen wij u een definitieve bevestiging met een totaalfactuur in Euro’s. De aanbetaling dient per omgaande te worden voldaan, uw restantbetaling dient 6 weken voor vertrek in ons bezit te zijn, zodat deze ook op tijd bij de school is. Als u reserveert binnen 6 weken dient u het volledige bedrag per omgaande aan Lexton te voldoen. Voor een reservering binnen 1 maand wordt 25 Euro extra spoedadministratiekosten berekend boven de normale administratiekosten van 25 Euro. Ongeveer 5 tot 10 werkdagen voor vertrek ontvangt u alle reispapieren, waaronder de tickets, het accommodatie-adres en een Lexton voucher, dat dienst doet als bewijs voor u en de school dat u via Lexton ingeschreven staat en betaald heeft. Ten slotte verzoeken wij u het evaluatieformulier na afloop van de taalcursus te retourneren, zodat wij onze informatie en advisering optimaal kunnen houden of kunnen verbeteren voor toekomstige taalreizigers.

Hoe kunt u de cursussen betalen?

Bij Lexton taalreizen kunt u al onze cursussen betalen met uitsluitend uw creditcard. Voor een grote aankoop is het betalen met een creditcard ideaal. U kunt het bedrag laten voorschieten door uw creditcardmaatschappij en dit bedrag vervolgens in vaak maandelijkse termijnen betalen of het voorgeschoten bedrag in één keer terug betalen. Als u betaald met uw creditcard en de bestelling achteraf niet in orde was kunt u de bestelling annuleren.

Bij het aanvragen van een creditcard kunt u kiezen uit drie verschillende soorten. U kunt kiezen uit een Visa, Mastercard of een American Express. De Visa is de meeste gebruikte soort. De Visa en Mastercard worden wereldwijd geaccepteerd. De American Express wordt niet wereldwijd geaccepteerd.

Heeft u geen creditcard?

Als u geen creditcard heeft kunt u er een aanvragen. Voordat u dit doet, kunt u online de verschillende creditcardmaatschappij met elkaar vergelijken en de juiste kiezen. Er zitten veel voordelen aan het beschikken over een creditcard. Ten eerste hoeft u niet onnodig veel geld op zak te hebben in het buitenland, wanneer u op reis bent. Bovendien geeft een creditcard de gelegenheid om achteraf (in termijnen) terug te betalen.