Lexton maakt deel uit van Reisbureau Beins, verkozen tot Beste Reisbureau van Nederland. We hebben dus voldoende ervaring met het verzorgen van vlieg-, bus-, boot en treinverbindingen naar de diverse bestemmingen en willen u hierover graag adviseren. Wij kunnen u snel het juiste tarief geven van de gewenste vervoerssoort en dit uiteraard voor u boeken. Voor vragen over vervoer en de reis kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres. We zullen dan binnen maximaal 48 uur reageren. Lees hier ook wat nog meer van belang is.

Gaat u met uw eigen auto?

Met taalreizen kunt u er voor kiezen om uw eigen vervoer te regelen door bijvoorbeeld met de auto te gaan. Wanneer u dit doet is het verstandig om uw autoverzekering te checken, want in het buitenland is de kans op ongevallen en schade aan uw auto groot. De risico’s kunnen in het buitenland groter zijn dan in Nederland. U rijdt wellicht op wegen waar u nog niet eerder bent geweest. Met de juiste autoverzekering kunt u met een gerust hart op reis. Bij een ongeval (in het buitenland) kunt u veel schade oplopen. Met de juiste verzekering hoeft u niet met onnodig veel kosten te zitten. Een verzekering kan u veel zekerheid bieden als u aan het reizen bent in het buitenland. Welke verschillende verzekeringen zijn er? En welke past het beste bij mij? Lees verder. Voor meer informatie over verzekeringen kunt u terecht bij autoverzekering Oss.

WA Verzekering

De WA Verzekering is voor iedere auto-eigenaar verplicht in Nederland. De WA Verzekering is meest beperkte verzekering voor uw auto. Als uw auto ouder is dan 10 jaar is dit wellicht de juiste verzekering. De verzekering dekt bij een ongeval alleen de kosten van de tegenpartij. Als u dus met uw auto een ongeval veroorzaakt en hierbij u auto beschadigd, krijgt u hier geen vergoeding voor. Wilt u dit wel? Dan is wellicht een WA + of WA volledige casco iets voor u.

WA +

Deze vorm van verzekeren is uitgebreider dan de basis verzekering. Bij een ongeval worden niet alleen de kosten van de tegenpartij vergoedt, maar ook de kosten aan uw eigen schades. U bent echter niet verzekerd tegen alle schades. U bent verzekerd tegen brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en een aanrijding met een dier. Als uw auto tussen de 6 t/m 10 jaar oud is, wordt deze verzekering aangeraden. Wilt u toch volledig gedekt zijn? Dan is de WA Volledige casco de juiste verzekering.

WA Volledige casco

Deze verzekering, ook wel WA allrisk genoemd, is de meest uitgebreide verzekering voor uw auto. Alle schades aan uw eigen voertuig en die van de ander worden vergoedt. De WA allrisk wordt aangeraden voor auto die tussen de 0 t/m 5 jaar oud zijn. Met deze verzekering kunt u 100% met een gerust hart uw reis doorlopen.

Vergelijken

Met al die verzekering aanbieders kunt u wellicht niet de juiste vinden die bij u past. Gelukkig zijn er hier veel tools voor. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen en natuurlijk wel met de juiste verzekering. Online kunt u de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken en kiezen welke het best bij u, uw auto en uw situatie past.