Lexton Taalreizen biedt je als enige taalreisorganisatie een unieke prijsgarantie! Als je bij Lexton boekt, weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Door onze jarenlange samenwerking met de taalinstituten – de meeste staan reeds sinds onze oprichting in 1989 in ons programma – en de grote hoeveelheden cursisten van Lexton die de scholen ieder jaar verwelkomen, zijn wij ook dit jaar in staat geweest uiterst scherpe tarieven te bieden. Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Rechtstreeks boeken, met alle risico’s van dien, is dan ook nooit voordeliger! Ook als je dezelfde taalreis bij een andere organisatie in Nederland terugvindt, is deze niet goedkoper. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan betalen wij het verschil dubbel terug.* Je kunt tot 1 maand na reservering aanspraak maken op onze prijsgarantie.

Onder dezelfde taalreis wordt verstaan dat de volgende punten alle identiek dienen te zijn: instituut, cursus, aantal lesuren, accommodatie, kamertype, verzorgingsvorm, duur en vertrekdatum. Transfer, vervoer, administratiekosten en verzekeringen worden buiten beschouwing gelaten.

* Het verschil krijg je in geld terug en dit bedrag wordt verdubbeld middels een tegoedbon voor CheapTickets.nl, ook onderdeel van de Beins Travel Group.