Frans in Frankrijk

Cannes

Deze uitstekend geoutilleerde en moderne school is de uitkomst voor de wat jongere studenten die een goede taalcursus met vakantie willen combineren. Het instituut ligt uitstekend ten opzichte van het strand, de zee en de andere steden aan de Franse Rivièra en heeft een bijzonder intensief activiteitenprogramma. Collège International de Cannes is een van de weinige taalinstituten die over zo’n mooi complex beschikt en vormt dan ook zeker een prima keus voor een taalcursus Frans.

Lees meer

Aix en Provence
Dit topinstituut is zeer geschikt voor studenten en zakenmensen die de Franse taal serieus en intensief willen bestuderen. Tijdens de cursus worden door evaluatiegesprekken de lessen zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de cursisten. In uw vrije tijd is er genoeg te doen op cultureel en sportief gebied. De school organiseert diverse activiteiten en is geschikt voor diegenen die met name hun verbale kennis van het Frans snel willen verbeteren in een sfeervolle omgeving. De hogere prijs komt voort uit de uitstekende kwaliteit van het onderwijs en van de accommodatie.

Lees meer

Antibes
Dit goed georganiseerde instituut staat garant voor uitstekende cursussen, die afgewisseld kunnen worden met tal van activiteiten die aan de Côte d’Azur mogelijk zijn. Elke week ontvangt u, afhankelijk van het seizoen, een programma waarin u de activiteiten, excursies en culturele bezoeken kunt terugvinden. Een aantal activiteiten hiervan is in de prijs inbegrepen, terwijl voor een excursie naar bijvoorbeeld Grasse een vergoeding wordt gevraagd. Het docententeam is in staat u een leerzame vakantie te bieden in een perfecte zon-, zee- en strandomgeving.

Lees meer

Parijs
Het instituut biedt u de mogelijkheid op een intensieve wijze kennis te maken met de Franse taal in een van de mooiste steden van de wereld. France Langue organiseert verschillende excursies en activiteiten. De ideale ligging, dichtbij Nederland en goed bereikbaar, de hoge kwaliteit op de school en natuurlijk de stad zelf maken Parijs tot een uitsekende bestemming voor een taalcursus.

Lees meer

Nice
In Nice kunt u Frans leren prima combineren met een vakantie. Na de lessen kunt u genieten van zon, zee en strand of kunt u op pad gaan om de beroemde Côte d’Azur te ontdekken. Zo organiseert France Langue diverse excursies en activiteiten. De ideale ligging aan de Côte d’Azur en de hoge kwaliteit van de cursussen en de school zorgen ervoor dat u een onvergetelijke taalreis tegemoet gaat! Het is ook een goed idee om een auto te huren en er zelf met uw medestudenten op uit te trekken.

Lees meer