Spaans in Spanje

Sevilla

  Dit instituut is een echte aanrader voor diegene die de pracht en praal van Sevilla gecombineerd wil zien met de hartverwarmende vriendelijkheid van de bevolking en de echte Spaanse manier van leven. In april, tijdens de Feria en Semana Santa, is deze stad dubbel zo levendig en ook de school zelf organiseert in Sevilla het hele jaar door een groot scala aan activiteiten. De prijzen voor de kwalitatief goede cursussen en de stad zelf, maken deze bestemming zeker aantrekkelijk.

Lees meer

Nerja

 Escuela de Idiomas is bijzonder geschikt voor mensen die de taal willen leren in een typisch Spaanse omgeving. Nerja is een vrij kleine plaats en ondanks het feit dat het instituut niet erg groot is, biedt het een gevarieerd cursusaabod. De school ziet culturele en sociale activiteiten als belangrijk onderdeel van de cursus. Met het oog op de hoge kwaliteit van de cursussen en accommodaties, de individuele benadering en een aantal sociaal-culturele activiteiten dat inclusief is, is het de prijs zeker waard. Bovendien heerst er op het instituut en in de prachtige residentie een zeer prettige sfeer; u kunt hier rekenen op alle hulpvaardigheid en vriendelijkheid die men maar wenst. De ligging aan de Costa del Sol maakt een gecombineerde taal/strandvakantie mogelijk. Wel dient u er rekening mee te houden dat de uitgaans- en winkelmogelijkheden in Nerja beperkter zijn dan in grotere steden als Málaga en Sevilla.

Lees meer

Madrid

  Estudio Internacional Sampere in Madrid is een van de leidinggevende instituten in Spanje. De uitstekende kwaliteit van de cursussen, het hogere prijspeil in Madrid en de centrale ligging van de school en de accommodaties, verklaren de hogere cursusprijzen. Van de activiteiten en excursies, die wekelijks worden georganiseerd door het instituut, zitten een aantal bij de prijs inbegrepen. Madrid, een zeer goede keus voor een professionele taalcursus in een van de meest levendige steden van Spanje.

Lees meer

 Las Palmas de Gran Canaria

 Gran Canaria School of Languages is een ideale school om een taalcursus te combineren met vakantie. Het eiland heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat, zeker wanneer u houdt van zon, zee en strand. Als belangrijke vakantieplaats heeft Las Palmas een gevarieerd en bruisend uitgaansleven. De school biedt kwalitatief goede taalcursussen tegen een aantrekkelijke prijs en probeert continu een activiteitenprogramma aan te bieden. Dit programma is geheel vrijblijvend, dus indien u liever op eigen gelegenheid het eiland wilt verkennen, dan kan dat natuurlijk ook.

Lees meer

Barcelona

De cursussen zijn van een zeer goed niveau en de prijs is redelijk. Het instituut heeftmede hierdoor een uitstekende naam op het gebied van Spaanse taalcursussen voor buitenlanders. Dat er in de streek rondom Barcelona Catelaans wordt gesproken is geen enkel probleem, want op de school wordt het echte Spaans onderwezen en in de stad zelf spreekt slechts een minderheid Catelaans. Deze bestemming kent vele gezichten. Naast de kust en het strand zijn er ongekend veel culturele en sociale bezienswaardigheden. Een aantal van deze activiteiten zijn in het lesprogramma inbegrepen, andere worden tegen kostprijs aangeboden. International House Barcelona en de stad zelf zijn om bovengenoemde redenen geschikt voor een zeer breed publiek. De gemiddelde leeftijd van de cursisten ligt tussen de 20 -30 jaar, maar mensen van alle leeftijden kunnen hier een cursus volgen. 25% van het totaal aantal cursisten is 30 to 40 jaar oud en 13% is ouder dan 40 jaar. De cursisten zijn vaak ‘young professionals’ die Spaans nodig hebben voor hun werk, maar het zijn ook vaak mensen die de taal leren als hobby.

Lees meer

Vejer de la Frontera

 Dit instituut is een echte aanrader voor diegene die de pracht en praal van Andalusië gecombineerd wil zien met de hartverwarmende vriendelijkheid van de bevolking en de echte Spaanse manier van leven. De school zelf organiseert in Vejer de la Frontera het hele jaar door een groot scala aan activiteiten. De prijzen voor de kwalitatief goede cursussen en de stad zelf, maken het een aantrekkelijke cursusbestemming.

Lees meer

San Sebastián

  Zoals de inwoners van San Sebastian al zeggen: wij beschouwen onszelf als de gelukkigste inwoners van heel Spanje. Wanneer u een taalcursus op deze bestemming heeft gevolgd zult u dit zeker kunnen beamen. Lacunza International House biedt kwalitatief zeer goede cursussen. Het feit dat er in Baskenland Baskisch wordt gesproken heeft geen enkele invloed op de taalcursussen die de school geeft, want hier wordt het echte Spaans onderwezen. De omgeving van San Sebastian is zeer afwisselend, van bergen en de meest mooie vergezichten tot witte zandstranden en culturele bezienswaardigheden. Kortom, een echte aanrader voor mensen die een Spaanse taalcursus willen volgen en volop willen genieten van de prachtige natuur die Noord Spanje te bieden heeft.

Lees meer

Málaga

 Uit verschillende onafhankelijke onderzoeken in de afgelopen jaren is Malaca Instituto – Club Hispanico als een van de beste instituten naar voren gekomen. Zowel de cursussen als de accommodatie zijn van uitstekende kwaliteit en hebben de school grote internationale faam opgeleverd. De evaluatie van studenten, waar veel aandacht aan wordt besteed, heeft hiertoe zeker bijgedragen. De ligging van het instituut is prima; nabij het strand, met aan de ene kant de rust van een residentiële wijk en aan de andere kant de voordelen van een grote stad. Het activiteitenprogramma is zeer uitgebreid en gezien het divers cursusaanbod en de vele faciliteiten is Malaca Instituto geschikt voor elk type cursist en voor elke leeftijd. Wel dient u er rekening mee te houden dat ook hier de gemiddelde leeftijd in de zomermaanden lager is dan tijdens de rest van het jaar.

Lees meer

Alicante

  In Alicante wordt Spaans gesproken zonder enig accent, wellicht een reden om voor deze bestemming te kiezen. Maar wij kunnen u deze school ook zeker aanraden om haar combinatie van vriendelijke sfeer en professionaliteit. Het instituut organiseert tal van activiteiten en excursies voor haar studenten, waarvan enkele bij de cursusprijs zijn inbegrepen. Alicante is geschikt voor cursisten die een kwalitatief goede cursus zoeken in een vakantie-omgeving.

Lees meer