Engels in Verenigde Staten

Florida Language Center, Fort Lauderdale
Fort Lauderdale is bij uitstek geschikt om het aangename met het nuttige te verenigen. De ligging van de school en het gunstige klimaat zorgen ervoor dat u een cursus Engels kunt combineren met het ontdekken van de betreffende omgeving. In het kader daarvan biedt het instituut verschillende activiteiten aan. Dit activiteitenprogramma, tezamen met de persoonlijke aandacht tijdens de kwalitatief goede cursussen, maken dit instituut een goede keus voor een taalcursus.

Lees meer

Rennert Bilingual, New York
Rennert Bilingual is perfect voor studenten die het Engels op een professionele en vakkundige manier willen leren in een inspirerende omgeving. De school staat bovendien bekend om haar zeer goede zakelijke cursussen die worden gegeven in het speciale centrum voor internationale zakenmensen. Door het instituut worden wekelijks uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Wanneer u uw Engels wilt perfectioneren in een stad die nooit slaapt, kan Lexton u Rennert Bilingual van harte aanbevelen.

Lees meer

St.Giles College San Francisco, San Francisco
San Francisco is de ideale plaats om Engels te leren en om meer te weten te komen van de Amerikaanse cultuur. Bovendien biedt de school een uitgebreid activiteitenprogramma. St. Giles College San Francisco biedt met kwalitatief goede cursussen en een goede ligging in het hart van deze levendige stad, een perfecte cursusbestemming.

Lees meer