Engels in San Francisco

San Francisco is voor menigeen de meest favoriete stad van de Verenigde Staten. U kunt het hele jaar door genieten van een mild klimaat en vindt er vele musea, theaters en heerlijke restaurantjes. De beroemde cable car die door de steile straten rijdt, bepaalt het straatbeeld en de Golden Gate Bridge is wellicht het bekendste bouwwerk van deze geweldige stad, welke San Francisco verbindt met Marin County.

St.Giles College San Francisco
St. Giles College San Francisco is gevestigd in het hart van de stad, vlakbij Fisherman’s Warf. Het instituut is onderdeel van de St. Giles groep (zie ook Londen) en op de school in San Francisco bevinden zich verschillende klaslokalen, een zelfstudiecentrum, TV- en videoruimte en studentenlounge. Het personeel van de school wil u niet alleen de Engelse taal eigen maken, maar wil u ook deel laten nemen aan het Amerikaanse leven en een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Accommodatie
St. Giles biedt u de mogelijkheid te verblijven in een gastgezin, in een 1- of 2-persoonskamer op basis van logies/ontbijt. De families wonen in de residentiële wijken van de stad, over het algemeen op 30 tot 45 minuten reistijd van het instituut. Ook is het mogelijk om op aanvraag een kamer voor u te reserveren in de residentie, waarbij u faciliteiten als de badkamer en keuken deelt met uw medebewoners. Het is mogelijk om op aanvraag een kamer voor u te reserveren in de residentie, waarbij u faciliteiten als badkamer en keuken deelt met uw medewoners. Vaak worden het ontbijt en diner in de residentie geserveerd. Alle residenties zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand van het instituut gelegen, dichtbij winkels, restaurants, theaters en andere attracties. Op aanvraag kunnen wij ook een kamer voor u reserveren in een self-catering appartement. Deze zijn luxe ingericht en beschikken allen over een keuken met koelkast, oven, magnetron en afwasmachine. Voor familie geldt een toeslag van 4 juli t/m 28 augustus. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Lexton Taalreizen.

Activiteitenprogramma

De school biedt een uitgebreid activiteitenprogramma dat uitstapjes in San Francisco, zoals Fisherman’s Wharf, the Golden Gate Bridge en Alcatraz omvat. Wekelijks worden door de docenten theater- en bioscoopbezoek, sambadansen, windsurfen en paardrijden georganiseerd. Bovendien zijn er regelmatig 1-daagse of meerdaagse weekendexcursies naar onder meer het wijngebied Napa Valley, de steden Sausalito en Berkeley en naar Yosemite National Park en Disneyland in Los Angeles. Het programma biedt u de mogelijkheid om andere internationale studenten te ontmoeten en te genieten van de diverse attracties in San Francisco.

Reis
San Francisco is zeer goed te bereiken met het vliegtuig. Er is een rechtstreekse verbinding vanaf Amsterdam met KLM. Het is ook mogelijk met andere maatschappijen te vliegen vanaf Amsterdam of Brussel, u dient dan rekening te houden met minimaal 1 overstap. Voor de transfer vanaf het vliegveld naar het verblijfadres kunt u gebruik maken van de Super Shuttle. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en brengt u met maximaal 6 andere passagiers naar uw bestemming. U kunt deze shuttle vinden bij de terminals 1 en 3 van San Francisco International Airport. Informeert u bij Lexton naar de vluchtmogelijkheden of kijk eens op www.cheaptickets.nl.

Cursussen
Ten eerste kunt u de General English Course 20 en 28 volgen, waarbij het Engels in alledaagse situaties wordt behandeld. De prijzen van General English 20 zijn op basis van ochtendlessen. Korting voor de middaglessen kunt u opvragen bij Lexton Taalreizen. U kunt de General English Course ook combineren met een aantal lessen conversatie, schrijven, luistervaardigheid en lezen op zakelijk gebied, in de vorm van een cursus General English & English for Business. De Executive Course is gericht op zakelijk Engels, waarbij u een aantal wensen en voorkeuren kunt aangeven met betrekking tot wat u graag behandeld wilt zien.

Lexton advies
San Francisco is de ideale plaats om Engels te leren en om meer te weten te komen van de Amerikaanse cultuur. Bovendien biedt de school een uitgebreid activiteitenprogramma. St. Giles College San Francisco biedt met kwalitatief goede cursussen en een goede ligging in het hart van deze levendige stad, een perfecte cursusbestemming.