Snurkt u regelmatig? Dan voelt u zich misschien belemmerd bij het maken van reisplannen. Niet alleen vakanties met uw partner of vrienden zijn minder zorgeloos. Ook snurken tijdens taalreizen of groepsreizen met vreemden wilt u het liefst voorkomen. Maar hoe pakt u dit aan? Lees hieronder de effectiefste tips.

 

Snurken op reis

 

Uit onderzoek van de Kliniek voor Snurken en Apneu blijkt dat snurken op reis een groot issue is. Niet gek als u bedenkt dat snurkgeluiden soms wel 100 decibel kunnen bereiken. Dit is zo hard als het geluid van een drilboor.

 

Mensen ergeren zich met name aan hun snurkende reisgenoten in het vliegtuig. Maar ook de tent en hotelkamer scoren hoog. Daarnaast wordt een snurkende kamergenoot tijdens taalreizen, groepsreizen of tijdelijke uitwisselingen in het buitenland als storend ervaren.

 

Uit schaamte en angst voor conflicten gaan veel snurkers reizen vermijden. Zonde natuurlijk, en vooral onnodig.

 

Zorgeloos op reis: tips tegen snurken

 

Snurken op reis kan gemakkelijk voorkomen worden. Vaak snurken mensen op vakantie meer dan thuis, omdat ze een ander leefpatroon hebben. Ze drinken bijvoorbeeld meer alcohol, eten overdadig en slapen in oncomfortabele bedden.

 

Onderstaande tips kunnen helpen snurken te verminderen:

 

  • Beperk uw alcoholconsumptie. Houd het bij maximaal 2 drankjes per dag. Stop een aantal uren voordat u gaat slapen met drinken.
  • Eet regelmatig en gezond. Ga niet slapen met een volle maag.
  • Slaap voldoende.

 

De beste oplossing tegen snurken: anti-snurkbeugel

 

Helpen bovenstaande tips niet? Dan is een anti-snurkbeugel de beste oplossing voor u. Ongeveer 90% van de snurkers heeft baat bij dit anti-snurkmiddel.

 

De meest voorkomende oorzaak van snurken is het naar achteren zakken van de onderkaak. Hierdoor wordt de luchtweg belemmerd. Dit veroorzaakt een turbulente luchtstroom, met als gevolg trillende keelweefsels. Deze trillingen veroorzaken het snurkgeluid.

 

Een anti-snurkbeugel pakt snurken bij de bron aan. De beugel houdt de onderkaak tijdens de slaap lichtjes naar voren. Hierdoor blijft de luchtweg vrij en wordt snurken voorkomen.

 

De beste keus is een anti-snurkbeugel op maat. Helaas is een op maat gemaakte beugel van de tandarts erg prijzig. U kunt er echter ook voor kiezen om een goedkopere beugel bij een gespecialiseerde webshop aan te schaffen. Deze beugels maakt u zelf thuis op maat.

 

Voordelen van een anti-snurkbeugel:

  • Werkt bij grofweg 90% van de snurkers
  • Wetenschappelijk getest door het NCBI
  • Voordelig
  • Laagdrempelig
  • Perfecte pasvorm
  • Onmiddellijk resultaat
  • Eenvoudig mee te nemen op reis

Bij Lexton raden we Mr. Anti Snurk aan. Deze snurkbeugel kost slechts €27,95 en geeft u een testperiode van 7 dagen. Bestel hem hier voor u vertrekt!