Bezoek onze open dag!

Op 16 april organiseren wij wederom een open dag op ons kantoor te Oosterhout.Wij informeren u over alle ins & outs van een taalcursus in het buitenland. Middels een presentatie en videos stellen wij u op de hoogte van de belangrijkste aspecten van uw taalcursus. Onze gespecialiseerde medewerkers zullen aanwezig zijn om u uitgebreid te woord te staan. Bel 0162 485030 voor een uitnodiging of mail.

ADVIES EN INFORMATIEDAGEN

Openingstijden

Mocht u nog vragen hebben over een of meer aspecten van een taalreis, dan helpt een van onze adviseurs u graag. Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.15 tot 17.30 uur. T 0162-485030.

Informatiedagen

Lexton organiseert jaarlijks informatiedagen over de diverse aspecten van taalreizen. Daar zullen adviseurs van Lexton aanwezig zijn om u advies te geven uit de eerste hand. De exacte data van de informatiedagen kunt u bij Lexton opvragen. Bovendien krijgt u regelmatig een Lexton Nieuwsbrief toegezonden, waarin wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Het devies van Lexton blijft: snelheid, kwaliteit en vriendelijkheid troef. Wij hopen u snel (weer) te mogen ontmoeten als taalreiziger van Lexton Taalreizen.