Prijsgarantie: bij Lexton boek je je taalreis altijd goedkoper dan als je zelf rechtstreeks bij een buitenlandse school of bij een andere taalreisorganisatie reserveert. Is de cursus ergens anders toch goedkoper, dan krijg je het verschil zelfs dubbel terug! (Het verschil krijg je in geld terug en dit bedrag wordt verdubbeld middels een tegoedbon voor CheapTickets.nl, ook onderdeel van de Beins Travel Group.)

Compleet pakket: naast je taalcursus inclusief verblijf kun je bij Lexton ook terecht voor het vervoer, transfers en verzekeringen. Net als Lexton Taalreizen is ook CheapTickets.nl een onderdeel van de Beins Travel Group, zodat we beschikken over zeer voordelige vliegtarieven en over veel kennis op dit gebied.

Zekerheid: je boekt bij en betaalt aan een Nederlandse organisatie die je voor, tijdens en na de taalreis met raad en daad bij kan staan. Ook is Lexton lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Premium Selectie: in de brochure vind je een premium selectie van taalscholen terug. Instituten waarvan wij door onze jarenlange ervaring weten dat ze de beste prijs / kwaliteitverhouding hebben.

Expertise: al sinds 1989 is Lexton Taalreizen marktleider op het gebied van taalcursussen in het buitenland. In die jaren is een schat aan ervaring opgebouwd, zijn bijna alle scholen bezocht en is er een nauwe band ontstaan tussen de instituten en Lexton.

In geval van problemen: op elke taalinstituut heeft Lexton een vast contactpersoon tot wie de taalreizigers zich kunnen wenden met vragen of problemen. Verder blijven de medewerkers in Nederland natuurlijk ook altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren, op ons speciale noodnummer.

Volledig aanbod: via deze site bieden wij een nog groter aanbod van taalscholen over de gehele wereld dan in de gids, natuurlijk ook met de prijsgarantie. En wil je graag naar een instituut dat onverhoopt toch niet op onze site staat, dan kunnen wij deze wel voor je boeken.

Begeleiding van begin tot eind: Lexton regelt je taalreis naar het buitenland van begin tot eind, helemaal naar jouw wensen. Ook blijft zij aanspreekpunt voor, tijdens en na de cursus voor de reiziger zelf, maar ook voor de thuisblijvers.

Objectief advies: Lexton heeft geen eigen scholen, maar werkt samen met gerenommeerde internationale instituten die gespecialiseerd zijn in het onderwijzen van de vreemde taal aan buitenlanders. Het maakt ons daarom niet uit op welke taalschool je je cursus volgt, als deze maar goed bij jouw wensen en voorkeuren past.

Voordeelactie: iedere maand heeft Lexton Taalreizen een speciale voordeelactie voor u in petto!

Afspraak: mogelijkheid voor het maken van een afspraak op ons kanoor in Oosterhout voor een uitgebreid persoonlijk advies.